اگر هر ماه طی دوران پریود خود و قبل از آن دچار سردردهای شدید میشوید.
این ساختارها شامل عروق، عضلات و عصبهای سر و گردن میشود. همچنین سردرد اولیه گاهی پیامد تغییراتی است که در فعالیت شیمیایی مغز رخ میدهد.
برای سردرد شدید باید به دکتر مغز و اعصاب خوب مراجعه کنید. تخصص مغز و اعصاب تنها رشتهای است که به طور تخصصی در زمینه درمان انواع سردرد شامل سردرد خوشهای (کلاستر)، سردرد سینوزیتی، میگرنی، عصبی (تنشی) و … فعالیت میکند.
نخستین بار پزشک یونانی «آرتائوس اهل کاپادوکیه» بود که در قرن دوم میلادی میگرن را به صورت یک بیماری مستقل با علائم مشخص و دورههای زمانی تکرار شونده، توصیف و ثبت کرد.
داروهای مسکن در درمان میگرن پریودی و سردردهای تنشی این دوران مفید هستند. از جمله مسکنهای مناسب سردرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اشتراک گذاری لینکداین واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری با ایمیل چاپ دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای پیشگیری از سردردهای پریودی راههای مختلفی وجود دارد. گاهی اوقات این روشها بهتنهایی میتوانند به درمان سردردها کمک کنند.
اگرچه هیچ راهی برای درمان قطعی سردرد وجود ندارد، اما روشهای مختلفی برای تسکین سردرد پیشنهاد میشود که شامل تجویز دارو و روشهای دیگری مانند درمانهای مکمل میشود.
از آنجایی که سردرد میتواند علامت عارضهای جدی باشد، چنانچه از سردرد شدید و مداوم یا مکرر رنج میبرید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
روشهای درمانی مختلفی برای سردردهای پریودی وجود دارد: از درمانهای دارویی گرفته تا درمانهای خانگی و روشهای ریلکسیشن. انتخاب روش درمان بستگی به شدت سردرد دارد.
آسیب یا تحریک این اعصاب ممکن است ناشی از برخی بیماری های زمینه ای، کشیدگی گردن و یا سایر عوامل ناشناخته باشد. سردرد های نورالژی پس سری ممکن است شدید باشند.
سردرد خوشه ای (کلاستر) غالبا دردناک است و فقط در یک طرف سر بروز مییابد.
علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال درمان سردرد خانگی در تکلم و… از جمله این موارد هستند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *